måndag 27 oktober 2008

Delikatesskväll

Vi hade en mysig kväll med minimarthorna igår. Temat för träffen var Delikatesskväll med Cosy Living. Så nu har vi provsmakat allt från barkbröd till sockertoppsglögg och farmor ediths pepparkakor. Glöggen var jättegod och julstämningen infann sej ganska hastigt... även om det ännu är hela två månader kvar...Och fru fortuna har gynnat mej igen!!! Inne hos Leva som jag vann jag för ett tag sedan ett vackert kuddöverdrag och nu har det anlänt och också hittat sin plats.

Loppislampfoten har blivit vit och mannen har nu både sin egen lampa och sin egen ljusstake. Destovärre tror jag inte ens han märker vilken energi jag lägger ner på att han också skall ha det lika fint på sin sida av sängen som jag har det på min... ;O)

4 kommentarer:

Henna sa...

Grattis till den fina vinsten :-)
Om du bara tänder ljuset på mannens sida så kanske han får upp ögonen för allt det fina du gjort på hans sida ;-) Eller som det oftast brukar vara så får kvinnan "påminna" mannen om allt det som är viktigt för trivseln i hemmet...

Kram Anne

StrandviksVillan sa...

Tack för senast - visst var det jättetrevligt! Kunde lätt stannat nån timme till... :D
Vilken fin vinst du fick på posten!
Du kanske har hört om basaren/loppisen nu?

Emma sa...

Grattis till den fina vinsten. Försöker verkligen övertyga(lura) mig själv att det beror på att jag har tur i kärlek som gör att jag aldrig vinner:)

Hehe typiskt karlar (förlåt men så är det) att dom inte ser det jobb vi lägger ner på detaljerna som gör ett hem hemtrevligt.
Kram Emma

Inredningstokig själ sa...

Ha haa....ja, det är ju tacken man får då man gjort något våra gubbar....de MÄRKER det inte ens!!

Fin kudde du fick!!