torsdag 10 april 2008

Fruktskål


Ett durkslag behöver ju inte alltid användas som durkslag... kan ju va så mycket mer också. Till exempel en fruktskål. Tack för det indirekta tipset "Millas hem" (i en kommentar...)

Tack snälla ni för de vackra orden om vårt kök!! När man planerar ett hus, så är det nog kanske köket det rum man lägger ner mest tid på (åtminstone kvinnan i huset...) Och oj vad jag har flyttat de där skåpen fram och tillbaka och hit och dit. Men en dag sa det klick (efter ett besök hos dej Ann-Christin...:O), och så blev det också sist och slutligen. Och då är det ju skönt när resultatet blir som man föreställt sej!

Och så blev det vinter igen...

8 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Då är det ju precis lika stort, eller brett, som vårt kök! Mätte just på ritningarna, och ja, vårt är också 3,5 m! :-) Kul att se på dina bilder hur det kommer att se ut i verkligheten! Ja, kanske det blir lite halv-trångt med en köksö, men det har nog också vi insatt på ritningarna... :-) Vår är 70 cm på ritningarna, men det ser vi ju sedan när det börjar bli dags att placera ut den, hur bred, eller rättare sagt smal, vi får göra den!
Tack för bilderna på ditt kök! :-)

Fint också med frukterna i durkslaget! Smart!

Ha det bra!

Lantliga drömmar sa...

:-) Förstår precis hur du menar! :-) Men du, det kommer nog att ta ett tag inann du får se bilder på det, för just nu är vi ju bara på ritningsstadiet, håller på med fasaden som bäst, så nog lär det ta en stund... Men... Den som väntar på något gott... (väntar ju oftast för länge...) :-)

Henna sa...

Hejsan...

ert kök är verkligen härligt! Visst är köket alltid hemmets hjärta..Jag drömmer och gammaldags paneler på väggarna och eventuellt andra slags skåpsluckor än vi har i dagens läge. Nån gång i framtiden hoppas jag att det ska bli ett kök så som vi vill ha det :-)
Durkslag fungerar perfekt till fruktförvaring och dylikt :-)

Ha en bra dag!

Ann-christine sa...

Ooooj, nu studsade jag nog till på stolen! Jag antar att du menade besöket hos mej? För vi har ju nästan likadana kök, fast olika färger. Jag trivs jättebra i mitt kök (som jag också planerade VÄLDIGT länge), det funkar så bra praktiskt, men drömmer om att få byta till vita tapeter! Min köksö är otroligt bra att ha, stod där och bakade småbröd i morse.

Grinden på glänt sa...

Vilken fin kontrast mellan det vita och det gröna! Jättefräsch bild!! Ert kök ser ut att inspirera till matlagning och bakning.

Huset på landet sa...

Oj du är så aktiv så man knappt hänger med i svängarna! Snyggt och fräscht! Det där sommarloppiset som du talar om längre ner i din text, nu undrar jag om det är något intressant jag missat??
Tur att man inte satt på sommardäckena säger jag bara :)

Kamomilla sa...

Ingen dum ide´alls detdär med durkslaget. Jag har ett likadant! :)

Ljuva ro sa...

Ett sånt durkslag vill jag ha! Jag har ett rött i plast o det är inte snyggat som fruktskål ;-)