onsdag 5 mars 2008

Kvisten

Idag får ni följa med in i vår farstukvist. Fönster med kryss i rutorna, pärlspont på väggarna och jättepraktiska bänkar på båda sidorna, som rymmer hur mycket som helst. Eftersom vi också har en annan ingång så blir denna inte så ofta använd, men den är ljus och fräsch och solen värmer så skönt på förmiddagarna (nu har det ju faktiskt varit några härliga soldagar...)


Flaskorna och cykelkorgen är förstås loppisfynd. Flaskorna har innehållit lemonad och de har fortfarande sina charmiga etiketter på sej.


Så har vi en gammal hatthylla för gästernas kläder. Den är restaurerad med vit färg och härliga krokar (från Indiska). En gammal picknick-korg från loppis, fungerar som förvaring. Hängarna har en vännina målat med olika texter på, bla "Goda vänner kommer aldrig för ofta"...

8 kommentarer:

Vackrare vardag sa...

Ser jätteljust och fräscht ut! Bänkarna är säkert jättepraktiska. Såna har vi också på tapeten till en kommande kvist, om ett år:)

Anonym sa...

Hej! Jag undrar bara vad den härliga kökstapeten heter och om den fanns som randig också i samma serie?

Galleri M&B sa...

Hej anonym!
Jag hade egentligen beställt en annan tapet till köket, som sist och slutligen inte fanns mera, så jag blev tvungen att söka någon annan. Och då fastnade jag för denna, som jag tycker jättemycket om, och som dessutom är finare än den ursprungliga jag valde...:O) Den är från sandbergtapeter, och heter Rut (Rur 517-29). Om du går in på deras hemsida finns både rutigt och randigt och en massa vackert....

Anonym sa...

Å så vackert!!
Den som ändå hade en sån kvist...

Vita Änglar sa...

O så fint ni bor!! Jag kommer definitivt att komma tillbaka hit.
Ha en underbar kväll!

Må gott

Grinden på glänt sa...

Vilken underbar syn som möter en när man stiger in i ert hus!

Hanna sa...

Jättefint och vackert!!

Anonym sa...

Tusen tack för svaret om tapeten, men måste säga att den verkligen inte gör sig lika bra på hemsidan som på dina bilder där man ser större ytor av tapeten!