torsdag 27 mars 2008

Kista nr två

Var hemma med sjuklingarna igår, dock ingen feber mera, så idag är de tillbaks på dagis och förskola. Men lillasyster var lite vissen mellan varven... "Mamma, det känns riktigt huller om buller uppe i min panna...." "Oj mamma, mitt hjärta bara dunkar och dunkar. Skall det göra det??..." Det tar ett tag att återhämta sej efter en ordentlig flunssa...:O)

Denna kista har också skymtat på några bilder. (Passar väldigt bra som fotobänk med pärlsponten i bakgrunden...:O) Är väl egentligen inte en kista utan snarare en vedlår. Den hittade vi i uthuset hos mina morföräldrar och då var den väääldigt smutsig och ofräsch, tror de hade förvarat mjöl i den till kossorna, men med lite tvål och vatten blev den nästan som ny... Den står nu i vår hall och är också härligt nött och sliten och den rymmer massor med textilier (gardiner, dukar mm). Och dessutom kan man använda den som sittplats om man behöver vila benen... :O)

6 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Både snygg och praktisk! Gillar hallen, vacker med panel på väggen!

Henna sa...

En sån vacker kista! Passar perfekt i hallen..blev också förälskad i kistan ni har i vardagsrummet, underbar! *vill ha* Lyckliga du som hittat så fint på så nära håll ;-)

Ha det bra!

Hanna sa...

Fint!!

Men så fint golv ni har och fina vita och breda listor! Vill ha!

My Lovely Things sa...

VILKEN FIN BLOGG DU HAR..TACK FÖR TITTEN I MIN BLOGG.

åh vilket häftigt glass slott..
kram anna

Huset på landet sa...

Vilken ljus och fin hall ni har! Kistan/låren är jättefin den också.
Vår hall är i storlek XXXXS, så där ryms inte mycket...

Anonym sa...

Vilken underbar låda!!
En sån hade jag också velat ha!