fredag 15 februari 2008

Griffelfönster

Detta fönster hänger i mitt kök. Det är målat med både magnet och griffelfärg så den fyller många funktioner, med risk för att ibland vara överfylld med meddelanden...:O) Inköpslistor, kalasbjudningar, små fina bilder och teckningar...... (På fotot har jag rensat...)


Gamla fönster är så härliga. Har några andra också med olika funktioner här och där i huset. På fönstret hänger ett sött litet hjärta.


Denna hylla tycker jag är jättesöt. Den är inhadlad på loppis för många år sedan, och fick följa med i flytten. (Skall påpeka att många saker inte fick göra det...:O)


Nu är det snaart helg, och många projekt pågång som borde bli förverkligade. Lovade bl.a M1 att hon skulle få något annat när lillasyster fick vimplarna till sitt rum... Får se hur långt tiden räcker denna helg... :O) Må så gott alla! Det är så trevligt nu när jag fått en del besökare. Tack för alla kommentarer!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken jättefin fönstertavla!
Jag gillar också fönster i alla former!
Hoppas du får uträttat mycket i helgen!(har själv också flera projekt jag borde ta tag i..)

Ulrika sa...

Va fiffit me griffeltavla!! Har ett gammalt fönster som e "utan funktion" Nu fick jag ju en ide :) Tack för inspirationen!!

Inredningstokig själ sa...

Jättefint, är också svag för gamla fönster!!

Ha en skön söndag!